Найкраща пропозиція затятим нумізматам
 

У нумізматів велике питання полягає в тому, де поповнювати свою колекцію. Скупка Монет - монети за найкращими цінами в Україні, які можна отримати швидко, і гарантовано не натрапити на шахраїв.

Спершу давайте з'ясуємо, чому так складно придбати колекційні монети. Справа у тому, що вони знаходяться в руках у різних людей. Ці персони можуть проживати за сотні кілометрів від вас. Їхати в таку далечінь невідомо за чим - не сама цікава ідея. А отримати достовірну інформацію про цінність і якість майбутнього поповнення колекції дистанційно дуже важко.

Також попитом користуються іноземні колекційні монети. Купити подібні в Україні буває важко. А тут присутній великий вибір за розумними цінами.

З іншого боку є в сервісі скупка монет. Вони викупають перевірені монети у людей і проводять їхню ретельну експертизу. У монети таким чином будуть в наявності сертифікати та інші документи.

Після вивчення експоната його оцінюють. Визначається справжня реальна вартість. На сайті ви одразу бачите всі характеристики та стан. Тобто зробити правильний вибір неймовірно просто.

Додаткові переваги співпраці з компанією скупка монет

На вас чекає чудовий сервіс. Спеціалісти добре обізнані своїй галузі. Вони не витрачатимуть ваш час, нададуть розгорнуті консультації.

Завдяки широкій аудиторії в каталозі сайту з'являються подекуди просто неймовірні екземпляри. Тут можна купити монети, про які ви давно мріяли, але вже полишили надію отримати їх у свою колекцію. Переходьте на сайт та додавайте його в обрані. Так буде набагато легше відстежувати поповнення та розпродажі.

Вам не потрібно їхати кудись, щоб купити монети. Компанія працює як інтернет-магазин з усіма притаманними йому перевагами. Замовляйте на сайті в тому числі з післяплатою, а потім отримуйте вантаж на новій пошті або іншій транспортній службі.

А ще в Скупку Монет можна здати банківські злитки. Чому не в банк? Тому що для банківської системи це один зі способів заробітку. Ціна на продаж ставиться набагато вища. А різниця йде у прибуток установи. На відміну від банків, Скупка Монет запропонує кращі ціни і більш зручні умови співпраці. Переконайтесь самі — для цього достатньо поспілкуватись з менеджером. Більше інформації вас чекає на сайті компанії.

 
 
  Контакты  

91034, г.Луганск,
кв.Молодежный, д.25., оф.33 (Жилищный комплекс "Оксфорд")
тел./факс (0642) 50-33-44,
                  (0642) 50-33-45,
тел.(0642) 71-04-68

Директор:


Электронный адрес:

Техническая поддержка
АСКУЭ ATdata: 

Карта


каталог ссылок

 
 
       
 
Разработка - Студия дизайна "ArtEast"